SPINNER na sejmu EMO 2013

Novo: Rezkalni stroj serije CM

Prvič vam na sejmu EMO 2013 predstavljamo našo novo linijo konvencionalnih CM in CNC-vodenih rezkalnih strojev za osnovno oblikovanje in tudi za industrijsko uporabo.

  • odprto delovno območje
  • dober dostop do obdelovanca
  • s CNC-krmilniki najnovejše generacije

Obiščite nas na naši stojnici na sejmu EMO in se pozanimajte.

5-osni obdelovalni center za 99.000 EUR

SPINNER za sejem EMO predstavlja posebno verzijo svojega stroja U5-620, imenovano Compact, kot stroj za vstop v 5-osno obdelavo, ki si ga lahko privoščite. S ceno pod 100.000 EUR bomo ponudili omejeno število 50 strojev, z visokimi tehnološkimi standardi za začetnike, s 5-osno tehnologijo. Pošljite nam povpraševanje za U-620-Compact in si že sedaj zagotovite enega od strojev omejenega števila.

 

Novi krmilnik Heidenhain TNC640

Na sejmu EMO 2013 vam premierno predstavljamo enega od svojih high-end 5-osnih VMC strojev, opremljenega z direktnim motorjem v rotacijski osi in novim krmilnikom Heidenhain TNC640. SPINNER je verjetno prvi serijski proizvajalec obdelovalnih strojev, ki je zaključil menjavo Heidenhainove stare generacije 5xx na 6xx. Obe pa ponujata nove krmilnike TNC620 in TNC640, ekskluzivno na naših strojnih centrih s krmilniki Heidenhain.

 

Stružnica z vpetjem BMT na revolverju

Prvič na sejmu EMO 2013 predstavljamo stružnico, opremljeno z vpetji BMT na revolverju namesto vpetja VDI. Še posebej za radialen tip stružnic ta tip vpetja ponuja boljše ponavljanje pozicije držala za orodje na revolverju kot tudi rezkanje z večjo močjo kot pri orodjih VDI. Visoka moč in vrtilni moment stružnic SPINNER sta lahko uporabljena tudi za aplikacije, ko na stružnicah potrebujete predvsem operacija rezkanja.

 



Please publish modules in offcanvas position.