KMS na sejmih PLAGKEM in FORMA TOOL 2013

Obiščite naš razstavni prostor ter se prepričajte o novostih s področja opreme za predelavo plastičnih mas in obdelavo kovin.

CELJE, 16.-19 april 2013
HALA K, stojnica 6

Na ogled bomo postavili naslednje stroje:

Stroj za brizganje plastike:
KraussMaffei KM50/55 AX, Linearni Robot LRX 50
APLIKACIJA: Brizganje tehničnih kosov
ELEKTRIČNI STROJ s 5-točkovnim dvojnim kolenastim zglobom

Stroji serije AX so polnoelektrični stroji, saj hidravlični pogon v celoti nadomestijo električni pogoni. Gre za energijsko učinkovito ter cenovno ugodno standardno električno izvedbo z zapiralnimi silami od 500 do 3.500 kN. Izvedba AX temelji na preprostem ter zanesljivem 5-točkovnem kolenastem zglobu, ki omogoča odlično reproduciranje zapiralne enote in nižjo porabo električne energije. Prihranki v primerjavi s hidravličnim brizgalnim strojem so tudi do 60%.

 

Stroj za brizganje plastike:
KraussMaffei KM 80/380 CX SERVO, Linearni Robot LRX 50
APLIKACIJA: Brizganje tehničnih kosov
HIDRAVLIČNI KONCEPT z BLUE POWER servo pogonom

Koncept serije CX je osnovan na zanesljivi dvoploščni tehniki, ki zmanjša dolžino zapiralne enote za 30% v primerjavi s 3-ploščnimi koncepti. Zapiralni sistem se maže samodejno, pri tem pa na vodilih ne pušča sledi olja. Prednost tega sistema je visoka paralelnost plošč. Razstavni eksponat je opremljen s servo pogonom hidravlične črpalke. V kombinaciji servo motorja in konstantne hidravlične črpalke lahko s spremembo obratov motorja spreminjamo in kontroliramo pritisk in pretok olja. Prednosti takega pogona sta nižja hrupnost in nižja poraba električne energije.


 

Tračna žaga za razrez kovin:
BEHRINGER HBP 263A
APLIKACIJA: Razrez tankostenskih INOX profilov v snopu

Žage BEHRINGER serije HBP so sinonim za robustnost in natančnost. Pri dvosteberni izvedbi je okvir žage voden preko štirih točk, ogrodje žage iz sive litine pa omogoča učinkovito dušenje vibracij. Posledično je življenjska doba rezilnega orodja daljša, z žago pa lahko vršimo hitrejši razrez. Odlitki sestavnih delov stroja so odliti v BEHRINGER-jevi lastni livarni in obdelani v lastni proizvodnji v Nemčiji.

 Flex

KMS je uspešno in uveljavljeno podjetje, specializirano predvsem za področje brizganja plastičnih mas. Zastopamo znane svetovne proizvajalce opreme za predelavo plastike in tudi proizvajalce opreme za obdelavo kovin.

Svojim partnerjem ponujamo kakovostno opremo za predelavo umetnih materialov in obdelavo kovin, individualno svetovanje, hitre in strokovne rešitve.

Naš cilj je ostati dolgoročen partner in aktivni udeleženec pri posodabljanju proizvodnje v podjetih.

Kontakt

KMS, d.o.o.
Poslovna cona A 34
4208 Šenčur
Slovenija, Evropa

F: +386 (0)4 25 16 155

T: +386 (0)4 25 16 150

E: info@kms.si

ID št. za DDV: SI12659703