Hišni sejem KRAUSSMAFFEI 2011

KraussMaffei je tudi letos organiziral Hišni sejem, na katerem je bilo možno videti in se seznaniti s tehnologijo strojev, procesov ter servisiranja le-teh.

Predstavili so nam svoj širok obseg visoko učinkovitih strojev in sistemov ter svoja edinstvena znanja na področju brizganja, ekstruzije in reakcijske tehnologije.

Kdaj: 19.5.2011 od 9:00 dalje v podjetju KraussMaffei v Münchnu.

Udeleženci so izvedeli veliko novega o prednostih KraussMaffeijevih energetsko učinkovitih in cenovno konkurenčnih strojev in sistemov. Pokazali so jim optimalne delovne procese ter večprocesne rešitve. Imeli so priložnost pogovoriti se s KraussMaffeijevimi strokovnjaki, ki so jim svetovali, kako povečati učinkovitost in produktivnost.

Na podlagi informativnih pogovorov o strojih in procesih so udeleženci pridobili veliko novih, predvsem pa za njihov delovni proces koristnih znanj. Prepričani smo, da jim je obisk Hišnega sejma 2011 zelo koristil pri njihovem nadaljnjem razvoju in napredku.Flex

KMS je uspešno in uveljavljeno podjetje, specializirano predvsem za področje brizganja plastičnih mas. Zastopamo znane svetovne proizvajalce opreme za predelavo plastike in tudi proizvajalce opreme za obdelavo kovin.

Svojim partnerjem ponujamo kakovostno opremo za predelavo umetnih materialov in obdelavo kovin, individualno svetovanje, hitre in strokovne rešitve.

Naš cilj je ostati dolgoročen partner in aktivni udeleženec pri posodabljanju proizvodnje v podjetih.

Kontakt

KMS, d.o.o.
Poslovna cona A 34
4208 Šenčur
Slovenija, Evropa

F: +386 (0)4 25 16 155

T: +386 (0)4 25 16 150

E: info@kms.si

ID št. za DDV: SI12659703