GIMATIC

Gimatic sistemi d.o.o. je hčerinsko podjetje matičnega podjetja Gimatic s.r.l., ki iam v svoji mreži registriranih preko 20 hčerinskih podjetij in več kot 40 distributerjev po celem svetu. Odlična fleksibilnost, visok nivo razvoja in napredne tehnologije so matičnemu italijanskemu podjetju iz mesta Brescia pripomogle, da je postalo eno izmed vodilnih proizvajalcev pnevmatskih in elektro-mehatronskih prijemal na svetu.
Ponašajo se z vpadnim, agresivnim italijanskim dizajnom, ter proizvodnjo namenskih specialnih aplikacij in komponent za specifične zahteve svojih strank.
Njihov glavni proizvod so velikoserijske komponente za izgradnjo modularnih robotskih prijemal, v zadnjem času pa dajejo velik poudarek na program mehatronike, torej električna prijemala in električne komponente, ki so namenjene izgradnji avtomatizacijskih strojev oziroma naprav in tako uspešno sodelujejo tudi s kolaborativnimi roboti.


Flex

KMS je uspešno in uveljavljeno podjetje, specializirano predvsem za področje brizganja plastičnih mas. Zastopamo znane svetovne proizvajalce opreme za predelavo plastike in tudi proizvajalce opreme za obdelavo kovin.

Svojim partnerjem ponujamo kakovostno opremo za predelavo umetnih materialov in obdelavo kovin, individualno svetovanje, hitre in strokovne rešitve.

Naš cilj je ostati dolgoročen partner in aktivni udeleženec pri posodabljanju proizvodnje v podjetih.

Kontakt

KMS, d.o.o.
Poslovna cona A 34
4208 Šenčur
Slovenija, Evropa

F: +386 (0)4 25 16 155

T: +386 (0)4 25 16 150

E: info@kms.si

ID št. za DDV: SI12659703