Behringer in KMS na sejmu EMO v Milanu

HITROSTI DAJEMO PEČAT

Behringer postavlja nova merila na področju učinkovitega procesa žaganja.

Čas je za preskok tehnologije na področju tračnih žag. V središču letošnjega EMO v Milanu je bila predstavljena Behringerjeva novost HBM 400SC z novo t.i. Speed Cutting Technologie.

Njene prednosti so na dosegu roke:

  • večkratna učinkovitost v primerjavi s konvencionalnimi tračnimi žagami
  • krajši pripravljalni časi
  • tanjša reža debeline samo 1,7 mm
  • zaključen koncept stroja za siguren proces in uporabniku prijazen koncept upravljanja

Predstavili smo vertikalno tračno žago LPS60 T, ki je nepogrešljiva v orodjarnah za izdelavo orodij. Dodatno smo prikazali tudi delovanje horizontalnih tračnih žag za ravni rez kot tudi za rezanje pod kotom.

Poleg tega smo predstavili še novo žago podjetja Behringer Eisele: žago za masovni razrez, ki je nastala kot naslednica visoko cenjenih krožnih žag HCS.

Za uporabo v manjših delavnicah smo predstavili zanesljivo krožno žago serije VMS z vso periferno opremo. Z modeli krožnih žag PSU, s pomikom rezilne plošče od spodaj navzgor, pa smo zaokrožili razstavljeni program krožnih žag.

Behringer Vernet je s področja obdelave profilov za izgradnjo jeklenih konstrukcij predstavil svojo aktualno pripravo za vrtanje HD 1215, v kombinaciji z zmogljivo tračno žago za rezanje pod kotom HBP 530-1204G. Predstavljena vrtalna naprava je izvedena predvsem za obdelavo trdih kovin.

Več informacij: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali tel. 04 251 61 50.Please publish modules in offcanvas position.