Predelava umetnih mas

Stroji za predelavo plastičnih mas


V KMS zastopamo in prodajamo strojno in periferno opremo proizvajalcev, ki so v svetovnem vrhu tehnologije za predelavo plastičnih oziroma umetnih mas.

Naši kupci so uspešni dobavitelji izdelkov za avtomobilsko industrijo, proizvodnjo malih gospodinjskih aparatov, belo tehniko, pakiranje oz. embalažo, farmacijo, medicino, zabavno elektroniko, elektroindustrijo, skratka izdelki iz plastike se uveljavljajo na vseh področjih in povpraševanje že desetletja dosega neprestano rast.

Najpomembnejše področje so stroji za brizganje plastike. V zadnjih desetih letih smo samo v Sloveniji prodali več kot 560 brizgalnih strojev za plastiko proizvajalca KraussMaffei.

Podjetje KMS d.o.o. je tudi del globalne skupine certificiranih partnerjev proizvajalca KraussMaffei. Na območju Slovenije, Hrvaške ter Bosne in Hercegovine smo pooblaščeni za prodajo in servis strojev za brizganje plastike, ekstrizujo in reakcijsko tehniko.

Poleg strojev in periferne opreme za brizganje plastike dosegamo znatno rast pri prodaji strojev za ekstruzijo (KraussMaffei Berstorff), PET-embalažo in brizganje gume (LWB).

Zahteve po večjem obsegu in boljši donosnosti proizvodnje narekujejo vedno nove potrebe po avtomatizaciji proizvodnega procesa. Skupaj s svojimi partnerji nudimo visokohitrostne stroje za brizganje plastike Netstal, uveljavljene transportne, dozirne, mešalne in sušilne sisteme za granulate Motan Colortronic, temperirne naprave Single, robote in manipulatorje Sepro, opremo za skladiščenje umetnih mas Achberg ter naprave b za industrijsko hlajenje, izrabo toplote, klimatizacijo, prezračevanje in čiste sobe.

Flex

KMS je uspešno in uveljavljeno podjetje, specializirano predvsem za področje brizganja plastičnih mas. Zastopamo znane svetovne proizvajalce opreme za predelavo plastike in tudi proizvajalce opreme za obdelavo kovin.

Svojim partnerjem ponujamo kakovostno opremo za predelavo umetnih materialov in obdelavo kovin, individualno svetovanje, hitre in strokovne rešitve.

Naš cilj je ostati dolgoročen partner in aktivni udeleženec pri posodabljanju proizvodnje v podjetih.

Kontakt

KMS, d.o.o.
Poslovna cona A 34
4208 Šenčur
Slovenija, Evropa

F: +386 (0)4 25 16 155

T: +386 (0)4 25 16 150

E: info@kms.si

ID št. za DDV: SI12659703