Brother

Obdelovalni centri BROTHER


BROTHER je proizvajalec visoko hitrostnih vertikalnih CNC obdelovalnih centrov. Novost na trgu so kompaktni obdelovalni centri SPEEDIO, ki temeljijo na inovativnih tehnologijah BROTHER, dosegajo visoko produktivnost in odlično ustrezajo okoljevarstvenim pogojem. Predvsem so primerni za podjetja, ki imajo masovno proizvodnjo izdelkov

SPEEDIO je serija kompaktnih vertikalnih obdelovalnih centrov z vretenom #30. SPEEDIO se napram prejšnji generaciji strojev ponaša z višjo produktivnostjo in večjo zmogljivostjo.


S300X1 / S500X1 / S700X1

SPEEDIO omogoča višjo učinkovitost proizvodnje serijskih delov, kot so avtomobilski deli, deli motornih koles in izdelki elektro industrije.

S1000X1

Obdelava večjih obdelovancev z vretenom #30. Prihod obdelovalnega centra S1000X1 predstavlja razširitev območja obdelave glede na običajne stroje z vretenom #30.

R450X1

Seriji SPEEDIO je dodan nov model, ki je standardno opremljen s paletnim izmenjevalcem. Ponaša se z izjemno produktivnostjo. Sledi prizadevanjem »Količina mrtvih časov = NIČ«.

R650X1

Stroj izkazuje visoko produktivnost in zagotavlja največjo obdelovalno površino med stroji z delovnimi mizami QT. Omogoča namestitev večjih vpenjalnih naprav, kar ni mogoče na običajnih strojih.

M140X2

Kompaktni večopravilni stroj, opremljeni z vrtljivo in nagibno osjo. Omogočajo obračanje obdelovanca in s tem postopek celotne obdelave z enim vpetjem. Prav tako dosega visoko produktivnost na celotnem (vsestranskem) področju obdelav, za katero si ves čas prizadevamo.Flex

KMS je uspešno in uveljavljeno podjetje, specializirano predvsem za področje brizganja plastičnih mas. Zastopamo znane svetovne proizvajalce opreme za predelavo plastike in tudi proizvajalce opreme za obdelavo kovin.

Svojim partnerjem ponujamo kakovostno opremo za predelavo umetnih materialov in obdelavo kovin, individualno svetovanje, hitre in strokovne rešitve.

Naš cilj je ostati dolgoročen partner in aktivni udeleženec pri posodabljanju proizvodnje v podjetih.

Kontakt

KMS, d.o.o.
Poslovna cona A 34
4208 Šenčur
Slovenija, Evropa

F: +386 (0)4 25 16 155

T: +386 (0)4 25 16 150

E: info@kms.si

ID št. za DDV: SI12659703