Šolanje


Uspešno opravljeno šolanje pripomore k večji produktivnosti, boljši kakovosti izdelkov, kvalitetnejšemu vzdrževanju strojev in s tem izboljšanju poslovanja v celoti.

Strojna oprema naših partnerjev je na najvišjem tehnološkem nivoju. Da bi dosegli optimalni izkoristek strojev, nudimo svojim kupcem in predvsem upravljalcem strojev šolanje za upravljanje, programiranje in vzdrževanje strojev.

Skupaj s Krauss Maffei organiziramo šolanje in seminarje v tovarni v Muenchnu. Šolanje poteka v jeziku uporabnika, usposabljanje je na originalnih strojih, prednost so majhne skupine.

Šolanje je možno organizirati tudi pri naših kupcih, kjer s pomočjo tujih ali naših strokovnjakov teme prilagodimo potrebam kupcev.Flex

KMS je uspešno in uveljavljeno podjetje, specializirano predvsem za področje brizganja plastičnih mas. Zastopamo znane svetovne proizvajalce opreme za predelavo plastike in tudi proizvajalce opreme za obdelavo kovin.

Svojim partnerjem ponujamo kakovostno opremo za predelavo umetnih materialov in obdelavo kovin, individualno svetovanje, hitre in strokovne rešitve.

Naš cilj je ostati dolgoročen partner in aktivni udeleženec pri posodabljanju proizvodnje v podjetih.

Kontakt

KMS, d.o.o.
Poslovna cona A 34
4208 Šenčur
Slovenija, Evropa

F: +386 (0)4 25 16 155

T: +386 (0)4 25 16 150

E: info@kms.si

ID št. za DDV: SI12659703