ACHBERG

Oprema za skladiščenje umetnih mas ACHBERG


Siloanlagen Achberg je eden najhitreje rastočih izdelovalcev in dobaviteljev opreme in elementov za izdelavo sistemov za skladiščenje in transport umetnih materialov v obliki granulatov in prahu.

S svojimi partnerji po celotni Evropi načrtuje in izdeluje elemente in celotne sisteme za skladiščenje in transport granulatov.

Silosi iz aluminija, nerjavečega jekla ali tkanine
Silosi Siloanlagen Achberg z obsežnim priborom so kompletno dobavljeni in montirani. V odvisnosti od skladiščenega materiala se silosi dobavljajo s filtrsko tehniko, izpraznjevalnimi napravami, merjenjem nivoja, protieksplozijsko zaščito, odsesovalnimi posodami, zapornimi ventili in dozirnimi organi.

Nivo skladiščenega materiala v silosu se zajema in odčitava na krmilni omari in/ali računalnikih v lokalni računalniški mreži. Pri zahtevi za preprečevanje možne kondenzacije v silosih se dobavi sistem za skladiščenje materiala s suhim zrakom.

Postaje za praznjenje vreč in polnjenje silosov
Postaje se uporabljajo za avtomatsko ali ročno praznjenje vreč z materialom in za polnjenje silosov s pomočjo tlačnega pnevmatska transporta.

Zalogovniki za razsuti tovor
Zalogovniki za materiale v obliki granulatov in praškov se uporabljajo na različnih proizvodnih področjih. Iz modularnega sistema se lahko izberejo zalogovniki z različnimi lastnostmi, iz aluminija ali nerjavečega jekla, okrogli ali štirikotni, prostornine od 150 do 5000 l, stacionarni ali mobilni ... Z veseljem vam pomagamo pri izbiri.

Sistemi za ravnanje z vrečami Big Bag
Siloanlagen Achberg ponuja standardizirane in posebne izvedbe sistemov za ravnanje z vrečami Big Bag. Ponuja obsežen pribor in prilagoditev na transportni sistem, ne glede če gre za vakuumski, tlačni ali mehanski transport polnjenja ali praznjenja.Flex

KMS je uspešno in uveljavljeno podjetje, specializirano predvsem za področje brizganja plastičnih mas. Zastopamo znane svetovne proizvajalce opreme za predelavo plastike in tudi proizvajalce opreme za obdelavo kovin.

Svojim partnerjem ponujamo kakovostno opremo za predelavo umetnih materialov in obdelavo kovin, individualno svetovanje, hitre in strokovne rešitve.

Naš cilj je ostati dolgoročen partner in aktivni udeleženec pri posodabljanju proizvodnje v podjetih.

Kontakt

KMS, d.o.o.
Poslovna cona A 34
4208 Šenčur
Slovenija, Evropa

F: +386 (0)4 25 16 155

T: +386 (0)4 25 16 150

E: info@kms.si

ID št. za DDV: SI12659703