Sofinanciranje stroškov digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih.

V podjetju si v zadnjem letu prizadevamo za večjo prepoznavnost tako na domačem kot na tujih trgih. Tako smo se poslužili prodajnih poti in predstavitve podjetja v digitalni obliki.

Za potrebe prepoznavnosti na tujih trgih, smo v sodelovanju z zunanjimi sodelavci, ustvarili predstavitveni video podjetja, ki prikazuje našo dejavnost. Namen vsebine je predvsem pritegniti pozornost trga in stremenje k prepoznavnosti in uveljavitvi blagovne znamke.

V okviru digitalizacije prodajnih poti smo optimizirali spletno stran in digitalne kanale ter vzpostavili sistem merjenja učinkovitosti. Namen te operacije je pregled aktivnosti in sledenje našim potencialnim kupcem tujih trgov. Merjenje odziva na digitalnih platformah močno izboljšuje naše poslovne poteze in nam daje pregled nad učinkovitostjo.

V sklopu predstavitve podjetja smo izdelali predstavitveni katalog za domače in tuje trge, s katerim kupcu predstavimo svojo dejavnost. Katalog je dosegljiv v tiskani kot v virtualni obliki za vse vrste digitalnih naprav (računalnik, telefon, tablica). Vsa publikacija je za namen uveljavitve podjetja na trgu.

V razvojni projekt je bilo vloženega ogromno znanja, truda in časa, saj smo kot podjetje z le nekaj več kot 10 zaposlenimi, morali vključiti več kot polovico vseh sodelavcev, da smo razvojni projekt pripeljali od idejne zasnove do končnega izdelka, ki bo prinesel nove možnosti in projekte z uveljavitvijo prepoznavnosti.

Vsem sodelavcem in partnerjem, predvsem Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo se iskreno zahvaljujemo za vložen trud, inovativne zamisli in podporo ob delu na tem razvojnem projektu.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, in sicer v vrednosti 14.284,00 EUR.

Naložbo sofinancira Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.


Flex

KMS je uspešno in uveljavljeno podjetje, specializirano predvsem za področje brizganja plastičnih mas. Zastopamo znane svetovne proizvajalce opreme za predelavo plastike in tudi proizvajalce opreme za obdelavo kovin.

Svojim partnerjem ponujamo kakovostno opremo za predelavo umetnih materialov in obdelavo kovin, individualno svetovanje, hitre in strokovne rešitve.

Naš cilj je ostati dolgoročen partner in aktivni udeleženec pri posodabljanju proizvodnje v podjetih.

Kontakt

KMS, d.o.o.
Poslovna cona A 34
4208 Šenčur
Slovenija, Evropa

F: +386 (0)4 25 16 155

T: +386 (0)4 25 16 150

E: info@kms.si

ID št. za DDV: SI12659703