OTTO Motors

OTTO Motors - avtonomni transportni roboti

Avtomatizacija interne logistike je za vsakega podjetnika vedno bolj aktualna tema. V KMS vam nudimo rešitev za zamenjavo viličarjev in ročnih paletarjev z avtonomnimi roboti OTTO. Na voljo so trije modeli z nosilnostmi od 150 do kar 1900 kg, konec leta pa se jim bo pridružil še samovozeči viličar, OTTO Omega. Ta bo med drugim omogočal tudi pobiranje palet iz stalaž.

Robote na naloge pošilja centralni sistem FleetManager, ki je integriran v vaš MES/ERP. Sledljivost toka materiala po proizvodnji in skladišču je tako 100% zagotovljena. Roboti so izjemno zanesljivi, fleksibilni in enostavni za programiranje. Za varnost skrbi več laserskih skenerjev, ki konstantno spremljajo okolico in se prilagajajo na spremembe. OTTO Motors se tako lahko pohvali s 100% varnostno zgodovino – od začetka do danes, brez ene same poškodbe.

Povprečen ROI znaša 16 mesecev, zato ne odlašajte in nas kontaktirajte za brezplačni test robota v vaših prostorih.

OTTO Motors
OTTO Motors
OTTO Motors

Podjetje OTTO MOTORS je proizvajalec SDV robotov (Self-Driving Vehicles), ki predstavljajo evolucijo na področju transporta blaga znotraj objektov (poslopij). S pomočjo laserske percepcije in AI tehnologije omogoča dinamično premikanje po prostorih brez dodatne infrastrukture. OTTO roboti združujejo fleksibilnost človeške delovne sile ter visoko učinkovitost strojev, ki s pomočjo kontrolirane avtomatizacije omogočajo varno alternativo tradicionalnim metodam transporta blaga.


Flex

KMS je uspešno in uveljavljeno podjetje, specializirano predvsem za področje brizganja plastičnih mas. Zastopamo znane svetovne proizvajalce opreme za predelavo plastike in tudi proizvajalce opreme za obdelavo kovin.

Svojim partnerjem ponujamo kakovostno opremo za predelavo umetnih materialov in obdelavo kovin, individualno svetovanje, hitre in strokovne rešitve.

Naš cilj je ostati dolgoročen partner in aktivni udeleženec pri posodabljanju proizvodnje v podjetih.

Kontakt

KMS, d.o.o.
Poslovna cona A 34
4208 Šenčur
Slovenija, Evropa

F: +386 (0)4 25 16 155

T: +386 (0)4 25 16 150

E: info@kms.si

ID št. za DDV: SI12659703