Sistemi za vertikalno skladiščenje

Sistemi za vertikalno skladiščenje

Vertikalni skladiščni sistem WELAND Compact TWIN

Podjetje KMS je ekskluzivni zastopnik za prodajo in servis vertikalnih skladiščnih sistemov Weland Solutions. Sistemi so proizvedeni na švedskem in so znani po najvišji zanesljivosti in popolni prilagodljivosti strankinim potrebam. Na voljo so trije različni produkti: Lift, Twin in Double. V KMS vam za vse tri nudimo tudi robotsko posluževanje, vsak sistem pa vam tudi 100% integriramo v vaš MES/ERP sistem. Na sejmu bo letos na ogled tudi vertikalni skladiščni sistem proizvajalca Weland Solutions. Gre za model Compact Twin 1830. Gre za sejemsko izvedbo, ki na istem stroju prikazuje sistem TWIN in sistem DOUBLE. Slednji je na trgu unikaten – pladnji se na sprednji in zadnji stalaži shranjujejo zaporedno. To omogoča 100% povečanje kapacitete sistema in skupno nosilnost do 100.000 kg.

Prikazan bo tudi Welandov software, Compact Store, ki omogoča 100% povezljivost v WMS/ERP sistem in operaterju zagotavlja optimalne pogoje za najhitrejše nabiranje. Na sejmu operaterja ne bo; njegovo delo bo opravljal kolaborativni robot TM12 na platformi KMS Palletizer.

Weland
Weland

Weland Video

Kompaktni vertikalni skladiščni sistemi so Švedski proizvod, razviti in izdelani v mestu Gislaved.
Skupaj z vami razvijemo najbolj optimalno rešitev za ekonomično in optimalno delovanje skladiščnega managementa. Vertikalne skladišne sisteme prilagodimo glede na pogoje v posameznem podjetju.
V vseh primerih dosežemo velik prihranek izrabe tal in zagotavljamo varno in racionalno rokovanje dobrin.

KATERA OPREMA JE NAJBOLJ PRIMERNA ZA VAS?

COMPACT LIFT je primerna tako za velike volumne malih produktov kot tudi za težke ali zajetne produkte.

COMPACT TWIN obdeluje dva tovorna pladnja hkrati, hitrost pobiranja pa se lahko več kot podvoji. Med delom operaterja se prevzema naslednji pladenj za tovor, ta pa je hitro pripravljen za naslednje pobiranje produktov.

COMPACT DOUBLE s pladnji za dvojno globino obdela še več izdelkov. Koncept je enak kot pri Compact Twin, odlikuje ga le še bolj robustna zasnova.

Vertikalni zalogovniki Weland omogočajo tudi robotsko posluževanje:

Flex

KMS je uspešno in uveljavljeno podjetje, specializirano predvsem za področje brizganja plastičnih mas. Zastopamo znane svetovne proizvajalce opreme za predelavo plastike in tudi proizvajalce opreme za obdelavo kovin.

Svojim partnerjem ponujamo kakovostno opremo za predelavo umetnih materialov in obdelavo kovin, individualno svetovanje, hitre in strokovne rešitve.

Naš cilj je ostati dolgoročen partner in aktivni udeleženec pri posodabljanju proizvodnje v podjetih.

Kontakt

KMS, d.o.o.
Poslovna cona A 34
4208 Šenčur
Slovenija, Evropa

F: +386 (0)4 25 16 155

T: +386 (0)4 25 16 150

E: info@kms.si

ID št. za DDV: SI12659703