PINACHO

Stružnice PINACHO


Podjetje Pinacho konstruira, proizvaja in dobavlja CNC in konvencionalne stružnice v različne industrijske panoge v več kot 80 držav po vsem svetu. Razvojni inženirji pri podjetju Pinacho nenehno nadgrajujejo zmogljivosti stružnic PINACHO.

  • 70 let izkušenj
  • izvoz produktov v 80 držav po vsem svetu
  • 500 stružnic na mesec je proizvodna kapaciteta
  • 199973 inštalacij s konvencionalnimi in CNC stružnicami

STH

Gre za uveljavljeni koncept CNC stužnic, ki so osnovane na drsnih vodilih. Paralelna obdelava v 4 oseh omogoča uporabo v različnih industrijskih panogah.

ST

So sofisticirane CNC stružnice proizvajalca Pinacho, ki omogočajo visoko natančno obdelavo in robustnost.

SE

Vstopna serija v struženje z uporabo enostavnih CNC krmilnikov. Omogoča programiranje tako v pogovornem kot tudi v ISO-sistemu.

ST

Gre za novo generacijo konvencionalnih stružnic, opremljene z variabilnim pogoni, ki omogoča nastavitev optimalne uporabe rezalnih parametrov.Flex

KMS je uspešno in uveljavljeno podjetje, specializirano predvsem za področje brizganja plastičnih mas. Zastopamo znane svetovne proizvajalce opreme za predelavo plastike in tudi proizvajalce opreme za obdelavo kovin.

Svojim partnerjem ponujamo kakovostno opremo za predelavo umetnih materialov in obdelavo kovin, individualno svetovanje, hitre in strokovne rešitve.

Naš cilj je ostati dolgoročen partner in aktivni udeleženec pri posodabljanju proizvodnje v podjetih.

Kontakt

KMS, d.o.o.
Poslovna cona A 34
4208 Šenčur
Slovenija, Evropa

F: +386 (0)4 25 16 155

T: +386 (0)4 25 16 150

E: info@kms.si

ID št. za DDV: SI12659703