NETSTAL

Visokohitrostni stroji za brizganje plastike NETSTAL


Serija ELION

Stroji NETSTAL serije ELION so med brizgalnimi stroji z zapiralno silo 500–4200 kN priznani kot zelo natančni in visokoproduktivni električno vodeni stroji. Zmogljivost, natančnost in učinkovitost so na najvišji možni ravni, kar omogoča popolnost in cenovno konkurenčnost v svojem razredu. So vodilni v segmentu tankostenskih proizvodov, s svojo inteligentno zasnovo za čisto proizvodnjo so zelo cenjeni tako v medicinski industriji kot tudi v segmentu proizvodnje embalaže.

Tehnologija: S svojo konstrukcijo nudi ugodne vpenjalne površine, ki so potrebne za avtomatizacijo procesa. Električno vodena zapiralna enota, brizgalna enota z zelo dolgimi polži, gnanimi s servomotorji, nudijo neprekosljivo zmogljivost in natančnost proizvodov.


ELION 4200

Serija EVOS


Stroji NETSTAL serije EVOS so med brizgalnimi stroji z zapiralno silo 3000–5500 kN priznani kot zelo natančni in visokoproduktivni. So kompaktni in učinkoviti, posebnosti zapiralne enote in primerne brizgalne enote pa omogočajo hitre čase proizvodnih ciklov. So vodilni v segmentu tankostenskih proizvodov tako v avtoindustriji, medicini kot segmentu proizvodnje embalaže.

Tehnologija: S svojo konstrukcijo nudi ugodne vpenjalne površine, ki so potrebne za avtomatizacijo procesa nap.IML v proizvodnji embalaže. Stroji serije EVOS nudijo neprekosljivo zmogljivost in zelo tekoče premike po zaslugi napredne pametne tehnologije za nadzor pozicije zapiralne enote, krmiljene s servo ventili. Hibridne brizgalne enote z zelo dolgimi polži povečujejo konkurenčno prednost v segmentu brizganja tankostenskih proizvodov.


Serija ELIOS


Serija ELIOS je nadgradnja uspešne serije EVOS v segmentu strojev z zapiralno silo 4500–7500 kN. Je odgovor na zahteve po velikoserijski proizvodnji tankostenskih proizvodov v zelo kratkem času.

Tehnologija: Popolnoma na novo razvit sistem zapiralne enote omogoča tekoč premik zelo velikih in težkih orodij v zelo kratkem času (npr. 7500 kN težko orodje – suhi ciklus 1,9 s).Flex

KMS je uspešno in uveljavljeno podjetje, specializirano predvsem za področje brizganja plastičnih mas. Zastopamo znane svetovne proizvajalce opreme za predelavo plastike in tudi proizvajalce opreme za obdelavo kovin.

Svojim partnerjem ponujamo kakovostno opremo za predelavo umetnih materialov in obdelavo kovin, individualno svetovanje, hitre in strokovne rešitve.

Naš cilj je ostati dolgoročen partner in aktivni udeleženec pri posodabljanju proizvodnje v podjetih.

Kontakt

KMS, d.o.o.
Poslovna cona A 34
4208 Šenčur
Slovenija, Evropa

F: +386 (0)4 25 16 155

T: +386 (0)4 25 16 150

E: info@kms.si

ID št. za DDV: SI12659703