KraussMaffei

Stroji za poliuretan in reakcijsko tehniko KraussMaffei


Reakcijska tehnika je v zadnjih letih najhitreje rastoči del KraussMaffeija. Klasični proizvodni program – mešalne glave, dozirni stroji in naprave za predelavo poliuretana – je bil konec leta 2005 razširjen z orodjarno in odrezovalno tehniko za obdelavo izdelkov.

KraussMaffei je s temi programi vsestranski sistemski dobavitelj za različna področja industrije, s poudarkom na avtomobilski in gradbeni industriji ter beli tehniki.

KraussMaffei iz ene roke ponuja vsa znanja in usluge, ki so potrebni, da so stroji KraussMaffei učinkovita investicija v vaše poslovanje. KraussMaffei ponuja idejne zasnove in projektiranje, študije izvedljivosti, konstruiranje, izdelavo prototipov in vzorcev, montažne naprave, načrtovanje in izdelavo strojev in naprav, šolanje in servis.

KraussMaffei ima za vaš proizvod pravo tehnologijo in stroj.

Stroji za brizganje plastike KraussMaffei

Proizvodi

KraussMaffei ponuja širok proizvodni program strojev in sistemov na področju reakcijske tehnike. Iz tega lahko KraussMaffei dobavi natanko to, kar stranka potrebuje, od posamezne mešalne glave do kompleksnih izdelovalnih sistemov.


Mešalne glave

Mešalna glava je ključna komponenta v reakcijski tehniki. V mešalni komori mešalne glave se z uporabo kinetične energije mešajo komponente PUR sistema, izocianat in poliol. Mešanica se nato brizga v orodje. KraussMaffei ima širok izbor linearnih in kotnih mešalnih glav, za 2 do 6 komponent, z različnimi kapacitetami, ki natanko ustrezajo različnim potrebam v proizvodnji. Prilagojene so specifičnim proizvodnim zahtevam in procesnim parametrom.


Naprave in sistemi

KraussMaffei ponuja več kot le prvorazredne stroje in sisteme. KraussMaffei je vaš partner, od začetnega načrtovanja preko skupnega razvoja optimalnih rešitev, dobave vaše naprave, obširnega šolanja do zanesljivega servisa in učinkovite dobave rezervnih delov.

Stroji za brizganje plastike KraussMaffei

Dodatki

K standardnim strojem za PUR predelavo ponuja KraussMaffei obilo dodatkov za še večjo stabilnost in učinkovitost procesov ter hitrejšo povrnitev vaše investicije. Z moderno in zanesljivo tehniko KraussMaffei lahko opremite vašo predelavo poliuretana za še večjo zmogljivost, varnost in učinkovitost.


Sistemi za avtomobilske komponente

"Plan it, build it, run it" je moto, pod katerim na tržišču deluje KraussMaffeijev oddelek sistemov za avtomobilske komponente, ki v tesnem sodelovanju z naročniki načrtuje in izdeluje orodja in odrezovalne sisteme za reakcijsko tehniko.


Avtomobilska testiranja

Izkušeni in zanesljivi strokovnjaki akreditiranega laboratorija za avtomobilska testiranja KraussMaffei izvajajo funkcijska in vzdržljivostna testiranja ter preizkuse kakovosti pod ponovljivimi pogoji v kontroliranem okolju. Testiranja pokažejo problematična mesta že v zgodnjem razvoju izdelka in omogočajo zgodnjo odpravo težav v proizvodnji in uporabi.


Stroji za brizganje plastike KraussMaffei

 


Tehnološki procesi

KraussMaffei ima bogata znanja o proizvodnih procesih in izkušnje v njihovi uporabi. Ponuja vam pravi tehnološki postopek za vašo proizvodnjo:

  • CCM – Clear Coat Moulding,
  • LFI – Long Fiber Injection,
  • PSM - PUR Spray Moulding,
  • RRIM – Reinforced Reaction Injection Moulding,
  • RTM – Resin Transfer Moulding, SkinForm, Skin Spray C.A.E,
  • fleksibilno prebijanje in odrezovanje,
  • Slush Moulding ...


Flex

KMS je uspešno in uveljavljeno podjetje, specializirano predvsem za področje brizganja plastičnih mas. Zastopamo znane svetovne proizvajalce opreme za predelavo plastike in tudi proizvajalce opreme za obdelavo kovin.

Svojim partnerjem ponujamo kakovostno opremo za predelavo umetnih materialov in obdelavo kovin, individualno svetovanje, hitre in strokovne rešitve.

Naš cilj je ostati dolgoročen partner in aktivni udeleženec pri posodabljanju proizvodnje v podjetih.

Kontakt

KMS, d.o.o.
Poslovna cona A 34
4208 Šenčur
Slovenija, Evropa

F: +386 (0)4 25 16 155

T: +386 (0)4 25 16 150

E: info@kms.si

ID št. za DDV: SI12659703