RÖDERS

Z izjemno poglobljenim razvojem konstrukcijske zasnove, krmilne in pogonske tehnologije, so stroji Röders optimizirani za najvišjo možno zmogljivost glede natančnosti obdelave, kakovosti površine in dinamike. Stroji se lahko kombinirajo v različnih proizvodnih procesih z lastnimi rešitvami s področja avtomatizacije.

RXP601DS – 5-osni obdelovalni center

  • Delovno območje (x-y-z) 520 x 635 x 400 mm
  • Velikost mize 340 mm (400mm)
  • Hitri hodi 60 m/min
  • Vreteno 36.000 rpm (HSK E50, 15 kW)
  • Število orodij v magazinu 36/76/ali več
  • Teža stroja 9.700 kg
  • Dimenzije (Š x D/G x V) 2.900 x 2.950 x 2.820/2960 mm
Roders

Stroji za visokohitrostno rezkanje RÖDERS


Z izjemno poglobljenim razvojem konstrukcijske zasnove, krmilne in pogonske tehnologije so HSC-stroji proizvajalca Röders optimizirani za najvišjo možno zmogljivost glede natančnosti obdelave, kakovosti površine in dinamike.

Pri HSC-strojih (tj. strojih za visokohitrostno rezkanje – VHR) se lahko kombinirajo različni proizvodni procesi. Po potrebi so stroji avtomatizirani z našimi lastnimi rešitvami. Trenutno je nameščenih več kot 2500 HSC-strojev v 50 državah.

Optimizirana tehnologija stroja za katerokoli uporabo

Stroškovno optimizirana obdelava zahteva različne koncepte strojev, ki ustrezajo posebnim zahtevam uporabe. Na voljo so štiri glavni tipi strojev, vsak z drugačnim poudarkom:

Stroji za visokohitrostno rezkanje - Röders

Stroji RXP

Stroji serije RXP so rezultat v dolgotrajnega razvoja HSC-strojev Röders. Z več patenti in optimizacijo posameznih rešitev, stroji z nizko stopnjo obrabe in energetsko varčnimi linearnimi motorji dosegajo najvišjo možno natančnost, dinamiko in kvaliteto površine na številnih področjih uporabe.

Stroji RXS

Stroji serije RXS so bili razviti za področja, kjer je najpomembnejša zahteva po kratkih obdelovalnih časih. Konstrukcija premikajočih osi je izdelana iz togega lahkega aluminija kot pri seriji RXP. Uporabljeni so občutno večji motorji v linearnih in rotacijskih oseh. Posledično pri premikih dosegamo pospešek do 3 g.

Stroji RXU

Stroji serije RXU so trikrat bolj togi od RXP strojev. Popolnoma nova zasnova konstrukcije portala s konceptom QUADROGUIDE® (štiri vodila), optimizira prenos sil iz štirih vogalov osi Z preko nosilca Y na masivni most. Rezultat je visoko zmogljiva groba obdelava in dolga življenjska doba orodja. Močni linearni motorji v vseh oseh dosegajo najvišjo dinamiko in natančnost.

Stroji RHP

Stroji serije RHP združujejo sodobno tehnologijo neposrednega pogona s hidrostatičnimi vodili. Dosegajo najvišjo možno natančnost, geometrijsko točnost in dušenje vibracij. Zato so stroji RHP nadvse primerni za izdelavo optičnih (gladkih) površin, zlasti v primeru stroja z ultra natančnim vretenom RSA-60 z zračnimi ležaji.
Flex

KMS je uspešno in uveljavljeno podjetje, specializirano predvsem za področje brizganja plastičnih mas. Zastopamo znane svetovne proizvajalce opreme za predelavo plastike in tudi proizvajalce opreme za obdelavo kovin.

Svojim partnerjem ponujamo kakovostno opremo za predelavo umetnih materialov in obdelavo kovin, individualno svetovanje, hitre in strokovne rešitve.

Naš cilj je ostati dolgoročen partner in aktivni udeleženec pri posodabljanju proizvodnje v podjetih.

Kontakt

KMS, d.o.o.
Poslovna cona A 34
4208 Šenčur
Slovenija, Evropa

F: +386 (0)4 25 16 155

T: +386 (0)4 25 16 150

E: info@kms.si

ID št. za DDV: SI12659703