Motan, Colortronic in Colortronic Systems združujejo moči in prodajno mrežo

Podjetja Motan, Colortronic in Colortronic Systems, ki so člani skupine Ralf Schneider Group iz Nemčije, oznanjajo, da združujejo svojo globalno prodajno organizacijo. Kot rezultat se bodo trije ponudniki na tržišču združili v enovitega, močnega in globalnega dobavitelja opreme za ravnanje z razsutimi materiali z imenom "Motan Colortronic", ki bo ponujal edinstveno širok program za celoten spekter uporabe na področjih doziranja, mešanja, sušenja, kristalizacije in transporta granulatov, praškov in tekočin.

Tri do sedaj samostojna podjetja Motan GmbH, Isny, Nemčija, Colortronic GmbH, Friedrichsdorf, Nemčija, in Colortronic Systems AG, Hunzenschwill, Švica, so bila od leta 2007 med seboj povezana pod streho skupine Ralf Schneider Group. Od tedaj so se usklajevali in prilagajali različni proizvodi, da bi ponudili najboljše rešitve, predvsem na področju proizvodnje in predelave umetnih mas. Ti procesi bodo sedaj nadgrajeni z ustanovitvijo homogene prodajne mreže, ki bo ponujala strankam na globalnem tržišču izdelke in sisteme znamk Motan, Colortronic Systems in Colortronic od enega dobavitelja.

Najmodernejša tehnologija vseh treh ponudnikov bo ponujena na tržišču preko ene prodajne, servisne in podporne mreže. Nova družina proizvodov bo ponujala visokokakovostne in stroškovno ugodne odgovore za naloge na področju doziranja, transporta, sušenja in mešanja. Prihranek energije, natančno doziranje in enostavnost uporabe je vodilo raziskav in razvoja "Motan-Colortronic".

Veliko število prodajnih agencij in izkušeni in dobro izobraženi zastopniki, distributerji in serviserji zagotavljajo globalno servisno in podporno mrežo, ki je v vsakem trenutku na voljo strankam. Nadalje je strankam na razpolago več regionalnih centrov z izkušenim tehničnim osebjem za kompleksne sistemske rešitve in načrtovanje sistemov, ki so prilagojeni določeni uporabi.

"Motan Colortronic" je vaš partner na področju sušenja, transporta, doziranja in mešanja v industriji proizvodnje in predelave umetnih mas.

Več o ponudbi Motan ColortronicFlex

KMS je uspešno in uveljavljeno podjetje, specializirano predvsem za področje brizganja plastičnih mas. Zastopamo znane svetovne proizvajalce opreme za predelavo plastike in tudi proizvajalce opreme za obdelavo kovin.

Svojim partnerjem ponujamo kakovostno opremo za predelavo umetnih materialov in obdelavo kovin, individualno svetovanje, hitre in strokovne rešitve.

Naš cilj je ostati dolgoročen partner in aktivni udeleženec pri posodabljanju proizvodnje v podjetih.

Kontakt

KMS, d.o.o.
Poslovna cona A 34
4208 Šenčur
Slovenija, Evropa

F: +386 (0)4 25 16 155

T: +386 (0)4 25 16 150

E: info@kms.si

ID št. za DDV: SI12659703