KraussMaffei Competence Forum 2018

Več kot 1.800 obiskovalcev Competence Foruma, ki so ga v KraussMaffei priredili 6. in 7. junija 2018, je bilo priča inovativnim strojem in tehnologijam. Prireditev je bila 180. obletnica podjetja KraussMaffei, ki se praznuje s sloganom "Pionirji tehnologije - od tradicije do inovacij".
Skupina KraussMaffei že desetletja oblikuje tehnološki razvoj na področju brizganja, reakcijske tehnologije in ekstruzije ter sistematično širi svojo digitalno odličnost z novimi digitalnimi rešitvami in storitvami. Na dogodku je bilo 25 demonstracij strojev za brizganje, reakcijsko tehniko in ekstruzijo.

"KraussMaffei Competence Forum je bil velik uspeh. Širok spekter vrhunskih strojev in tehnologij, ki smo jih lahko pokazali našim kupcem na našem hišnem sejmu, so naredili ta dogodek edinstven, saj so ga obiskovalci zelo dobro sprejeli" je dejal dr. Frank Stieler, predsednik skupine KraussMaffei.

 Flex

KMS je uspešno in uveljavljeno podjetje, specializirano predvsem za področje brizganja plastičnih mas. Zastopamo znane svetovne proizvajalce opreme za predelavo plastike in tudi proizvajalce opreme za obdelavo kovin.

Svojim partnerjem ponujamo kakovostno opremo za predelavo umetnih materialov in obdelavo kovin, individualno svetovanje, hitre in strokovne rešitve.

Naš cilj je ostati dolgoročen partner in aktivni udeleženec pri posodabljanju proizvodnje v podjetih.

Kontakt

KMS, d.o.o.
Poslovna cona A 34
4208 Šenčur
Slovenija, Evropa

F: +386 (0)4 25 16 155

T: +386 (0)4 25 16 150

E: info@kms.si

ID št. za DDV: SI12659703