Plastika 4.0 - APC plus - Prezentacija v živo

APC uporabljamo že vrsto let. Najbolj se nam je izkazal na izdelkih kjer dodajamo večje količine mletega materiala in pa za zelo zahtevne izdelke za avtomobilsko industrijo.

APC uporabljamo že vrsto let. Najbolj se nam je izkazal na izdelkih kjer dodajamo večje količine mletega materiala in pa za zelo zahtevne izdelke za avtomobilsko industrijo. Pri slednji se je izkazalo, da kljub brizganju samo osnovnega materiala, se pravi brez dodajanja mletega APC stalno korigira nadtlak. Zaradi tega imamo konstantno kvaliteto in težo izdelkov. Do sedaj imamo 7 strojev z vgrajenim APC sistemom, imeli pa ga bodo tudi vsi naslednji.

Mirko Košan,
Košan d.o.o.

Modul uporabljamo že od l.2016. Pred uporabo smo ga preizkusili in tudi testirali z zunanjimi motnjami. Odziv je bil realen in ustrezen. Zato smo se odločili za nadgradnjo strojev s tem modulom. Ekonomski učinek je zelo dober saj smo pred tem imeli cca 1 reklamacijo na leto za izdelek, brizgan na tem stroju, od inštalacije modula pa reklamacij na tem izdelku nimamo več. Nivo izmeta se je zmanjšal tudi pri drugih izdelkih, ki jih izdelujemo na tem stroju, skrajšal se je čas zagona serije. Z modulom smo zelo zadovoljni in smo ga vključili v serijski zahtevnik brizgalnih strojev.

Gregor Urh, Tehnologija, Plastika
Iskra Mehanizmi, d.o.o.

Sistem APC uporabljamo približno 2 leti. Z njim smo zadovoljni predvsem zaradi manjšega izmeta. Odkar uporabljamo APC imamo tudi manj stroškov z pregledovanjem izdelkov zaradi ne zalitosti. Manj težav se pojavlja tudi ko se uporablja večji delež regenerata.

Blaž Bergant,
Kovinoplastika Bergant d.o.o.

 

Flex

KMS je uspešno in uveljavljeno podjetje, specializirano predvsem za področje brizganja plastičnih mas. Zastopamo znane svetovne proizvajalce opreme za predelavo plastike in tudi proizvajalce opreme za obdelavo kovin.

Svojim partnerjem ponujamo kakovostno opremo za predelavo umetnih materialov in obdelavo kovin, individualno svetovanje, hitre in strokovne rešitve.

Naš cilj je ostati dolgoročen partner in aktivni udeleženec pri posodabljanju proizvodnje v podjetih.

Kontakt

KMS, d.o.o.
Poslovna cona A 34
4208 Šenčur
Slovenija, Evropa

F: +386 (0)4 25 16 155

T: +386 (0)4 25 16 150

E: info@kms.si

ID št. za DDV: SI12659703