KMS ekskluzivni zastopnik za vertikalne skladiščne sisteme WELAND

Podjetje KMS d.o.o. je v aprilu 2021 postalo ekskluzivni zastopnik za vertikalne skladiščne sisteme švedskega proizvajalca WELAND za slovensko in hrvaško tržišče ter tržišče Bosne in Hercegovine.

Weland Solutions AB je vodilni ponudnik rešitev za upravljanje skladišč in logistiko. Izdelujejo potrebam strank prilagojena dvigala in skladiščne sisteme, med njimi tudi vertikalni skladiščni sistem, katerega prednosti so zanesljiva organizacija skladiščenja, prihranek prostora ter prilagodljivost sistema potrebam uporabnika glede na vrste skladiščene opreme in želeno hitrost prenosa opreme.

Rezultat uporabe vertikalnega skladiščnega sistema WELAND je večja učinkovitost in izkoristek skladiščnih procesov ter posledično znižanje stroškov le-teh.

Preberite več...


Za več informacij nas pokličite na 04 25 16 150 ali nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.


Flex

KMS je uspešno in uveljavljeno podjetje, specializirano predvsem za področje brizganja plastičnih mas. Zastopamo znane svetovne proizvajalce opreme za predelavo plastike in tudi proizvajalce opreme za obdelavo kovin.

Svojim partnerjem ponujamo kakovostno opremo za predelavo umetnih materialov in obdelavo kovin, individualno svetovanje, hitre in strokovne rešitve.

Naš cilj je ostati dolgoročen partner in aktivni udeleženec pri posodabljanju proizvodnje v podjetih.

Kontakt

KMS, d.o.o.
Poslovna cona A 34
4208 Šenčur
Slovenija, Evropa

F: +386 (0)4 25 16 155

T: +386 (0)4 25 16 150

E: info@kms.si

ID št. za DDV: SI12659703