Izolacijski trakovi EcoPac za energijsko učinkovitost

Skrajšajte čas segrevanja do 30 %, stabilizirajte temperaturni profil in povečajte stabilnost procesa z izolacijskimi trakovi KraussMaffei EcoPac, ki so na voljo za vse velikosti brizgalnih enot.

Z zagotavljanjem do 40-odstotnega prihranka pri porabi energije se investicija hitro povrne.

Velik delež porabe energije pri predelavi umetnih mas predstavljata proizvajanje toplote in hlajenje. Toplotne izgube plastificirnih enot zaradi konvekcije se lahko sorazmerno hitro preprečijo s popolno izolacijo brizgalnega cilindra z izolirnimi manšetami EcoPac. Pri nameščanju izolacije moramo upoštevati viskoznost predelovalnih materialov, geometrijo polža in pogonske dele. V idealnih primerih se učinek segrevanja lahko zmanjša tudi do 40 odstotkov.

Podrobneje v dokumentu na povezavi https://www.kraussmaffei.com/media/datastore/cms/media/imm/kraussmaffei/downloads/km-br-lifecycle-en.pdf

Več naTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Flex

KMS je uspešno in uveljavljeno podjetje, specializirano predvsem za področje brizganja plastičnih mas. Zastopamo znane svetovne proizvajalce opreme za predelavo plastike in tudi proizvajalce opreme za obdelavo kovin.

Svojim partnerjem ponujamo kakovostno opremo za predelavo umetnih materialov in obdelavo kovin, individualno svetovanje, hitre in strokovne rešitve.

Naš cilj je ostati dolgoročen partner in aktivni udeleženec pri posodabljanju proizvodnje v podjetih.

Kontakt

KMS, d.o.o.
Poslovna cona A 34
4208 Šenčur
Slovenija, Evropa

F: +386 (0)4 25 16 155

T: +386 (0)4 25 16 150

E: info@kms.si

ID št. za DDV: SI12659703