Muratec stružni centri

Japonski proizvajalec Muratec ustvarja vrhunske CNC stružne stroje in avtomatizirane rešitve za podjetja v vseh panogah.

Vsakič, ko se operater dotakne kosa, se obdelovancu dodajo stroški. Z avtomatskim stružnim centrom Muratec boste znižali stroške, povišali produktivnost in imeli na koncu dneva več obdelanih kosov – za manj vloženega truda ter denarja.


Muratec ponuja raznoliko linijo strojev, ki ustrezajo vašim specifičnim proizvodnim potrebam:

Stroji z dvojnimi vreteni (nasprotna ter paralelna vretena), lastni gantry loader sistem, obdelava s palic, stružni centri za obdelavo gredi

Vsi naši stroji za struženje so izdelani z zanesljivostjo, ki jo pričakujete od Murateca, in kakovostjo, ki si jo zaslužite.

Serja MT

Stružnice z dvema nasprotnima vretenoma

Muratec Serija MT

Serija Muratec MT so kompaktni, visokokakovostni stružni centri z večnamenskimi zmogljivostmi. Omogočajo obdelavo s palic, gantry loader ali kombinacijo palice -> odvzemna roka. Izbirate pa lahko med dvema ali kar tremi revolverji.

MT z vgrajeno Y osjo omogoča večjo natančnost na kompleksnih delih in je zasnovan tako, da lahko vsak revolver kadar koli služi kateremu koli vretenu.

Vsi stroji v seriji MT so zgrajeni z dvema nasprotnima vretenoma in so zasnovani za struženje kompleksnih delov, ki zahtevajo več orodnih postaj. Prednost v seriji MT predstavljata zgornji in spodnji revolver. To mu omogoča prilagodljivost pri upravljanju dveh orodij v enem rezu, hkrati pa skrajša čas cikla. Skupaj z do 15 postajami na revolver ter gnanimi orodji vam nudi idealne rešitve struženja v velikih serijah.

Maksimalna hitrost vretena Pogon Velikost palice
6000 RPM Max 15kW / 30min Max ϕ81 X 950 mm

Serja MW

Dvo vretenske stružnice

HITROST, ZANESLJIVOST, NATANČNOST, PRECIZNOST, PONOVLJIVOST IN FLEKSIBILNOST

Vse to so pomembne značilnosti, ki opisujejo avtomatske stružnice serije MW. Muratecovi stroji MW so postali hrbtenica proizvodnih linij dobaviteljev avtomobilskih delov in jih je mogoče najti pri proizvajalcih po celem svetu. Na strojih serije Muratec MW se izdela več avtomobilskih delov kot na kateri koli drugi razpoložljivi platformi za struženje.

Stroji MW so zasnovani za nizko do velikoserijsko proizvodnjo različnih vrst izdelkov.

Zasnova z dvojnim vretenom ponuja stroj z neprimerljivo učinkovitostjo proizvodnje delov. Za razliko od podobnih modelov na trgu so stroji MW popolnoma samostojeni, kar operaterjem omogoča struženje zelo natančnih delov iz enega stroja.

Kombinacija z gantry loaderjem vam nudi izjemno produktivnost pri obdelavi kovin.

Maksimalna hitrost vretena Pogon Stružne glave
6000 RPM Max 15kW / 30min 4˝- 15˝

Serja MD

Kompaktne stružnice z gnanimi orodji

Ti stroji so sposobni učinkovito izpolniti tako nizke kot velike proizvodne zahteve z združevanjem več operacij v enem stroju. Z našim integriranim 3-osnim portalnim robotskim nakladalnikom in kompaktno zasnovo stroja, podpirajo stroji serije MD znižane stroške dela in učinkovito načrtovanje proizvodnega prostora za vaš obrat.

Z močjo več strojev v enem serija MD zagotavlja natančnost, učinkovitost in izboljšano produktivnost, hkrati pa zmanjšuje stroške dela. Če želite izvedeti več o strojih Muratec MD in njegovih zmožnostih uporabe orodja, nas kontaktirajte še danes!

Maksimalna hitrost vretena Pogon Stružne glave
6000 RPM Max 22kW / 30min 6˝- 10˝

Serja ML / MJ

Specialne stružnice za struženje gredi

Stroji serije ML ter MJ so zasnovani posebej za avtomatizirano struženje proizvodnih delov tipa gredi. So kompaktne stružnice za gredi, ki omogočajo avtomatizirano struženje gredi do 400 mm dolžine in do 200 mm premera.

Skrajšani časi ciklov so jamstvo za serijo ML ter MJ, poleg hitrejše menjave delov in popolnoma programabilnih zmogljivosti iz enega stroja. Struženje gredi z možnostjo programiranja več različnih delov hkrati je še posebej koristno za stranke z več deli in zelo specifičnimi potrebami po pozicioniranju. Muratecove stružnice za obdelavo gredi tako nudijo prilagodljivost, ki jo potrebujete za kvalitetno opravljanje dela.

Flex

KMS je uspešno in uveljavljeno podjetje, specializirano predvsem za področje brizganja plastičnih mas. Zastopamo znane svetovne proizvajalce opreme za predelavo plastike in tudi proizvajalce opreme za obdelavo kovin.

Svojim partnerjem ponujamo kakovostno opremo za predelavo umetnih materialov in obdelavo kovin, individualno svetovanje, hitre in strokovne rešitve.

Naš cilj je ostati dolgoročen partner in aktivni udeleženec pri posodabljanju proizvodnje v podjetih.

Kontakt

KMS, d.o.o.
Poslovna cona A 34
4208 Šenčur
Slovenija, Evropa

F: +386 (0)4 25 16 155

T: +386 (0)4 25 16 150

E: info@kms.si

ID št. za DDV: SI12659703