OTTO Omega

OTTO Motors je s ponosom predstavil novo vozilo v svoji AMR floti – OTTO Omega. Avtonomni AMR viličarist predstavlja velik korak naprej v smeri avtomatizacije interne logistike. OTTO Omega je zasnovana na robustni ''counterweight'' platformi; odsotnost podpornih ponuja bistveno večjo funkcionalnost kot podobni, konvencionalni viličaristi. Omega lahko prevaža tovore do 1200kg in pobira palete z višine do dveh metrov.

Kot vsi ostali roboti v OTTO floti je tudi Omega prilagojena za avtomatsko polnjenje na hitrem polnilniku oziroma t.i. ''opportunity charging'', v primeru ročnega polnjenja pa čas avtonomije znaša 8 ur. Za upravljanje skrbi Fleet Managernadzorni sistem. Ta lahko naenkrat upravlja z več kot 100 OTTO roboti vseh tipov.

OTTO Omega bo za evropski trg na voljo v Q4/2022. Povpraševanje je izjemno, zato se podvizajte in rezervirajte svojo Omego še danes.

 

Flex

KMS je uspešno in uveljavljeno podjetje, specializirano predvsem za področje brizganja plastičnih mas. Zastopamo znane svetovne proizvajalce opreme za predelavo plastike in tudi proizvajalce opreme za obdelavo kovin.

Svojim partnerjem ponujamo kakovostno opremo za predelavo umetnih materialov in obdelavo kovin, individualno svetovanje, hitre in strokovne rešitve.

Naš cilj je ostati dolgoročen partner in aktivni udeleženec pri posodabljanju proizvodnje v podjetih.

Kontakt

KMS, d.o.o.
Poslovna cona A 34
4208 Šenčur
Slovenija, Evropa

F: +386 (0)4 25 16 155

T: +386 (0)4 25 16 150

E: info@kms.si

ID št. za DDV: SI12659703