SINGLE

Temperirne naprave SINGLE


Nemško podjetje SINGLE Temperiertechnik GmbH iz Hochdorfa je razvilo vrsto učinkovitih temperirnih naprav, ki so nepogrešljive za doseganje optimalnih rezultatov pri brizganju plastičnih mas.

Temperirne naprave serije TK in K s temperaturnim območjem medija vode do 180 °C so najpogostejše. Prav tako so na razpolago temperirne naprave serije DM in D s temperaturnim območjem medija olja do 350 °C


GRAVICOLOR 30 MD – gravimetrična mešalna in dozirna naprava

Temperirne naprave SINGLE

Izbira temperirnih naprav Single je pestra in lahko ponudimo specialne izvedbe glede na zahteve kupca. Tim strokovnjakov skrbi za stalen razvoj, izboljšanje karakteristik in kreativno konstrukcijo, kar jih uvršča v vrh ponudnikov temperirne in hladilne tehnike za temperiranje (gretje in hlajenje) orodij na področju predelave umetnih mas.Flex

KMS je uspešno in uveljavljeno podjetje, specializirano predvsem za področje brizganja plastičnih mas. Zastopamo znane svetovne proizvajalce opreme za predelavo plastike in tudi proizvajalce opreme za obdelavo kovin.

Svojim partnerjem ponujamo kakovostno opremo za predelavo umetnih materialov in obdelavo kovin, individualno svetovanje, hitre in strokovne rešitve.

Naš cilj je ostati dolgoročen partner in aktivni udeleženec pri posodabljanju proizvodnje v podjetih.

Kontakt

KMS, d.o.o.
Poslovna cona A 34
4208 Šenčur
Slovenija, Evropa

F: +386 (0)4 25 16 155

T: +386 (0)4 25 16 150

E: info@kms.si

ID št. za DDV: SI12659703