WE HAVE SOMETHING TO ADD!

KraussMaffei na sejmu K2022 predstavlja koncept aditivne proizvodnje – proizvodnja brez odpadnega materiala in z neskončnimi možnostmi oblikovanja, ki se uporabi pri proizvodnji prototipov in prenese na industrijsko serijsko proizvodnjo plastičnih komponent.

Poglavitne prednosti:

  • neomejene možnosti prilagoditve izdelka v seriji – Bistvena prednost aditivne proizvodnje je možnost množične prilagoditve specifičnim zahtevam stranke. Pri tem se isti del izdela v drugačni obliki ob upoštevanju prilagojenih specifikacij, kar omogoča individualnost v serijski proizvodnji. Cena na del ostaja nespremenjena
  • svoboda oblikovanja – Tehnologija brez kalupov zagotavlja neomejene možnosti oblikovanja in omogoča izdelavo na zahtevo po individualnih zahtevah. Tudi izdelava kompleksnih struktur ni težava.
  • konsistentna kakovost ne glede na velikost serije – Z ekonomično velikostjo lota ena in odpravo investicije v kalupe aditivna proizvodnja omogoča proizvodnjo tudi majhnih, pogosto nerentabilnih količin. Tukaj ostanejo stroški nizki tudi pri majhnih količinah.

Svetovno premiero koncepta si lahko v živo ogledate na sejmu K2022 19. oktobra ob 16:40 na razstavnih prostorih C24/D24 v Hali 15.

Za več informacij o dogodku nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Flex

KMS je uspešno in uveljavljeno podjetje, specializirano predvsem za področje brizganja plastičnih mas. Zastopamo znane svetovne proizvajalce opreme za predelavo plastike in tudi proizvajalce opreme za obdelavo kovin.

Svojim partnerjem ponujamo kakovostno opremo za predelavo umetnih materialov in obdelavo kovin, individualno svetovanje, hitre in strokovne rešitve.

Naš cilj je ostati dolgoročen partner in aktivni udeleženec pri posodabljanju proizvodnje v podjetih.

Kontakt

KMS, d.o.o.
Poslovna cona A 34
4208 Šenčur
Slovenija, Evropa

F: +386 (0)4 25 16 155

T: +386 (0)4 25 16 150

E: info@kms.si

ID št. za DDV: SI12659703