Weland Solutions

Pri Weland Solutions so ob koncu leta na spletni strani prestavili nov virtualni konfigurator. Na konfiguratorju si lahko enostavno sestavite svoj vertikalni skladiščni sistem.

Weland Solutions je švedska zgodba o uspehu. Ukvarjajo se z razvojem in proizvodnjo avtomatiziranih vertikalnih skladiščnih sistemov, ki se vse bolj uporabljajo za skladiščenje drobnih, majhnih in srednje velikih izdelkov. Poleg kvalitetne izdelave in najbolj zanesljive zasnove v segmentu, Weland Solution daje velik poudarek tudi na programsko opremo. Ta zagotavlja 100% sledljivost kosov v sistemu in popolno povezavo v vaš WMS sistem.

 

Za več informacij in kratko predstavitev pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in z veseljem si bomo vzeli čas.

Povezava
https://www.welandsolutions.com/en/build-your-storage-lift/

 

Flex

KMS je uspešno in uveljavljeno podjetje, specializirano predvsem za področje brizganja plastičnih mas. Zastopamo znane svetovne proizvajalce opreme za predelavo plastike in tudi proizvajalce opreme za obdelavo kovin.

Svojim partnerjem ponujamo kakovostno opremo za predelavo umetnih materialov in obdelavo kovin, individualno svetovanje, hitre in strokovne rešitve.

Naš cilj je ostati dolgoročen partner in aktivni udeleženec pri posodabljanju proizvodnje v podjetih.

Kontakt

KMS, d.o.o.
Poslovna cona A 34
4208 Šenčur
Slovenija, Evropa

F: +386 (0)4 25 16 155

T: +386 (0)4 25 16 150

E: info@kms.si

ID št. za DDV: SI12659703