KMS in BEHRINGER na 6. Industrijskem forumu IRT

V okviru 6. industrijskega foruma inovacij, razvoja in tehnologije smo se tudi v letu 2014 pridružili podjetjem, ki so predstavljala svojo dejavnost tako z izdelki, storitvami kakor tudi s strokovno podporo.

Forum, ki je potekal med 9. in 11. junijem 2014 v Portorožu, je ponudil precej zanimivih predavanj tudi na temo orodjarstva in strojegradnje.

Podjetje KMS je v sodelovanju s podjetjem BEHRINGER predstavilo strokovno predavanje z naslovom: Tehnologija razreza jekel za poboljšanje in titanovih zlitin s tračnimi žagami BEHRINGER.

Predavanje je vodil g. Klaus Lebteig, vodja tehnologije pri podjetju BEHRINGER GmbH v sodelovanju z direktorjem podjetja KMS, g. Jakobom Jelencem. Predstavljeni so bili pomembni faktorji, ki jih je treba upoštevati pri odrezovanju trdih materialov, če hočemo doseči želeno hitrost in kvaliteto reza pri dolgi življenjski dobi lista.

Prav tako so bile predstavljene pomembne ugotovite iz dolgoletnih izkušenj konstruiranja ter zasnove tračnih in krožnih žag, ki jih proizvaja podjetje BEHRINGER GmbH.Flex

KMS je uspešno in uveljavljeno podjetje, specializirano predvsem za področje brizganja plastičnih mas. Zastopamo znane svetovne proizvajalce opreme za predelavo plastike in tudi proizvajalce opreme za obdelavo kovin.

Svojim partnerjem ponujamo kakovostno opremo za predelavo umetnih materialov in obdelavo kovin, individualno svetovanje, hitre in strokovne rešitve.

Naš cilj je ostati dolgoročen partner in aktivni udeleženec pri posodabljanju proizvodnje v podjetih.

Kontakt

KMS, d.o.o.
Poslovna cona A 34
4208 Šenčur
Slovenija, Evropa

F: +386 (0)4 25 16 155

T: +386 (0)4 25 16 150

E: info@kms.si

ID št. za DDV: SI12659703