KMS in SPINNER na sejmu FORMA TOOL 2013

Obiščite naš razstavni prostor ter se prepričajte o novostih s področja opreme za obdelavo kovin.

CELJE, 16.-19 april 2013
HALA K, stojnica 6

Na ogled bomo postavili naslednje stroje:

5-osni orodjarski center:
SPINNER U5-1520 HH
APLIKACIJA: Obdelava cepina s 5-osno simultano obdelavo

Orodjarski center U5 razpolaga z X hodom v dolžini 1520 mm. 3-osna obdelava se vrši na fiksni rezkalni mizi, 5-osna obdelava pa na 2-osni CNC vrtljivi mizi, ki je dobavljiva v dveh variantah. V izvedbi s polžastimi prenosi in v izvedbi z direktnimi pogoni preko momentnih osi. Ta poleg visoke dinamike pri 5-osni obdelavi nudi tudi struženje na rezkalnem centru. Na voljo sta krmilnika SIEMENS 840DE in Heidenhain TNC 620 ali Heidenhain TNC 640. Izbiramo lahko med vreteni z 12.000 (SK 40) in 20.000 obrati (HSK 63), kjer je vreteno tudi vodno hlajeno. Stroj temelji na konceptu dobre dostopnosti in optimalnega rokovanja z obdelovanci, kar je velika prednost v primerjavi s portalnimi izvedbami.

 

Stružnica:
SPINNER SB 32 /T– V4
APLIKACIJA: Struženje kaljenih kosov

Stružnice SB so izredno natančne, na njih dosegajo tolerance na premeru 2–3 μm in tolerance okroglosti 0,2 μm. Konstrukcija stružnic serije SB je zelo kompaktna. Pomiki se vršijo preko navojnega vretena s planetnim pogonom. Ponovljivost pozicioniranja je 0,4 μm. Merilne letve so integrirane serijsko. Občutljivo vpenjanje kosov vrši pnevmatski vpenjalni cilinder, ki omogoča regulacijo sile vpenjanja med samim struženjem preko CNC programa. Stružnice SB nadomeščajo tudi operacijo brušenja kaljenih materialov.


 

Stružnica:
SPINNER TC 600 SMCY
APLIKACIJA: Obdelava vgradnega kosa

Stružnice serije TC so univerzalne stružnice z drsnimi vodili, namenjene za obdelavo posameznih in serijskih kosov. Pogon vretena se vrši preko direktnega motorja. Razstavni eksponat je opremljen s pomožnim vretenom in Y osjo, kar omogoča izdelavo kompleksnih kosov z operacijo struženje in rezkanja na enem stroju.

 



Flex

KMS je uspešno in uveljavljeno podjetje, specializirano predvsem za področje brizganja plastičnih mas. Zastopamo znane svetovne proizvajalce opreme za predelavo plastike in tudi proizvajalce opreme za obdelavo kovin.

Svojim partnerjem ponujamo kakovostno opremo za predelavo umetnih materialov in obdelavo kovin, individualno svetovanje, hitre in strokovne rešitve.

Naš cilj je ostati dolgoročen partner in aktivni udeleženec pri posodabljanju proizvodnje v podjetih.

Kontakt

KMS, d.o.o.
Poslovna cona A 34
4208 Šenčur
Slovenija, Evropa

F: +386 (0)4 25 16 155

T: +386 (0)4 25 16 150

E: info@kms.si

ID št. za DDV: SI12659703