Flexido TMX

Flexido TMX je kompaktna mobilna platforma s kolaborativnim robotom. Predstavlja enostavno rešitev za paletizacijo kosov iz traku v zaboje v urejeno stanje. Dva nosilca za zaboje zagotavljata zadostno avtonomijo, na platformi pa je tudi nosilec za vmesne sloje kartona, plastike ali pene. Platforma je premična in se jo lahko enostavno premika iz stroja na stroj.

Na platformi je montiran kolaborativni robot Techman Robot TM12, ki z 12kg nosilnosti in 1300mm dosega odlično pokriva vse spektre aplikacij. Robot, zahvaljujoč integriranim varnostnim skenerjem v podnožju platforme, lahko deluje tudi z zvišano hitrostjo in je primeren tudi za aplikacije, kjer kolaborativna hitrost ne ustreza zahtevam. TM roboti veljajo za izredno zanesljive, natančne in predvsem enostavne za programiranje. Vsi TM roboti so opremljeni tudi z 2D kamero, ki daje robotu dodatno fleksibilnost pri pozicioniranju, kontroli in zaznavi kosov.

Dobava platforme z robotom je možna v le 2 mesecih. Kontaktirajte nas na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in si z robotsko platformo Flexido TMX dvignite svojo dodano vrednost. 

Flex

KMS je uspešno in uveljavljeno podjetje, specializirano predvsem za področje brizganja plastičnih mas. Zastopamo znane svetovne proizvajalce opreme za predelavo plastike in tudi proizvajalce opreme za obdelavo kovin.

Svojim partnerjem ponujamo kakovostno opremo za predelavo umetnih materialov in obdelavo kovin, individualno svetovanje, hitre in strokovne rešitve.

Naš cilj je ostati dolgoročen partner in aktivni udeleženec pri posodabljanju proizvodnje v podjetih.

Kontakt

KMS, d.o.o.
Poslovna cona A 34
4208 Šenčur
Slovenija, Evropa

F: +386 (0)4 25 16 155

T: +386 (0)4 25 16 150

E: info@kms.si

ID št. za DDV: SI12659703