KMS uradni distributer za TM ROBOT!

KMS je postal ekskluzivni distributer kolaborativnih robotov podjetja TM ROBOT za Slovenijo in Hrvaško.

PODJETJE TM ROBOT

Techman Robot je vstopil v svet robotike leta 2012 z namenom revolucije na trgu. Naši roboti združujejo štiriletne raziskave in razvoj s pomočjo 100+ strokovnjakov, ki se osredotočajo na odpravljanje tradicionalnih nevšečnosti, pogosto povezanih z industrijsko robotiko. Uspeli smo dostaviti prvega svetovnega robotskega robota z vgrajenim vidom.

Naša prihodnost

Na podlagi inovativne znanosti in tehnologije izboljšujemo produktivnost in učinkovitost v različnih aplikacijah in panogah. V odgovor na industrijo 4.0, internet stvari in shranjevanje podatkov v oblaku, Techman investira v nenehno ustvarjanje inovacij v industriji.

Kvaliteta, Inovacije in Servis

Techman se osredotoča na vlaganje v razvoj kolaborativne robotike. Tradicionalni industrijski roboti zahtevajo popolno varovanje in jih je težje programirati. Skozi razvoj in proizvodnjo je Techman ustvaril izbiro številka 1 v robotiki za prihodnje pametne tovarne industrije 4.0.

UPORABA V INDUSTRIJAH

VIDEO

Za ogled programa podjetja TM robot vas vabimo, da obiščete njihovo spletno stran: www.tm-robot.com

 
Za več informacij nas pokličite na 04 25 16 150 ali nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Flex

KMS je uspešno in uveljavljeno podjetje, specializirano predvsem za področje brizganja plastičnih mas. Zastopamo znane svetovne proizvajalce opreme za predelavo plastike in tudi proizvajalce opreme za obdelavo kovin.

Svojim partnerjem ponujamo kakovostno opremo za predelavo umetnih materialov in obdelavo kovin, individualno svetovanje, hitre in strokovne rešitve.

Naš cilj je ostati dolgoročen partner in aktivni udeleženec pri posodabljanju proizvodnje v podjetih.

Kontakt

KMS, d.o.o.
Poslovna cona A 34
4208 Šenčur
Slovenija, Evropa

F: +386 (0)4 25 16 155

T: +386 (0)4 25 16 150

E: info@kms.si

ID št. za DDV: SI12659703