Utrinki iz Tehnološkega dne KMS-CERATIZIT 2019

21. novembra je v podjetju KMS d.o.o. potekal Tehnološki Dan KMS-CERATIZIT. Dogodka se je udeležilo preko 100 GOSTOV, ki so zastopali 46 različnih slovenskih podjetji.

Novosti na področju avtomatizacije in orodjarstva je predstavilo 6 domačih in tujih predavateljev, prav tako pa je bilo poskrbljeno za ogled delovanja strojev in opreme proizvajalcev Roeders, Brother, Spinner, FLEXIDO, CERATIZIT in TM Robot. Obiskovalci so imeli tudi priložnost programirati kolaborativnega robota TM Robot, ki je novost v programu podjetja KMS.

KMS-CERATIZIT Tehnološki dan 2019 je potekal v znamenju aktualnih tem, ki predstavljajo trenutne trende na trgu, s poudarki na: avtomatizaciji strojev za CNC obdelavo, uporabi sistemov pametnega vida, ponovljivosti in natančnosti obdelave na CNC strojih.

Vsem udeležencem se zahvaljujemo, da ste pripomogli k dobremu vzdušju in kreiranju tehničnih rešitev.

Veselimo se ponovnega srečanja z vami. Z veseljem smo vam na voljo za vse informacije.
EKIPA KMS d.o.o.

Nekaj utrinkov si lahko pogledate v spodnjem videu in fotografijah:


 

Video


Flex

KMS je uspešno in uveljavljeno podjetje, specializirano predvsem za področje brizganja plastičnih mas. Zastopamo znane svetovne proizvajalce opreme za predelavo plastike in tudi proizvajalce opreme za obdelavo kovin.

Svojim partnerjem ponujamo kakovostno opremo za predelavo umetnih materialov in obdelavo kovin, individualno svetovanje, hitre in strokovne rešitve.

Naš cilj je ostati dolgoročen partner in aktivni udeleženec pri posodabljanju proizvodnje v podjetih.

Kontakt

KMS, d.o.o.
Poslovna cona A 34
4208 Šenčur
Slovenija, Evropa

F: +386 (0)4 25 16 155

T: +386 (0)4 25 16 150

E: info@kms.si

ID št. za DDV: SI12659703