Visoka natančnost z izjemno kakovostjo površin najbolj kompleksnih oblik

RXP601DS – 5‑axis machine

Od samega začetka se Röders osredotoča na visoko natančnost strojne obdelave kompleksnih geometrij z vrhunsko kakovostjo površine. Ta specializacija je razlog za izjemno visoko učinkovitost vse Rödersove strojne, pogonske in krmilne tehnologije. V kombinaciji z dolgoletnimi izkušnjami aplikativnih inženirjev, Röders dosega izjemne rezultate obdelave.

Veliko strojev Röders HSC, ki so bili nameščeni, se uporablja za proizvodnjo orodij za brizganje plastike. Orodja lahko rezkamo (grobo in končna obdelava) v kaljeno jeklo v eni sami nastavitvi. Dodatna obdelava ni potrebna. Zaradi visoke natančnosti strojev Röders HSC je erozija potrebna čedalje manj, tudi pri dolgotrajnih obdelovalnih postopkih. Z novimi rezkalnimi vreteni, ki ponujajo največjo hitrost 30.000 vrt/min je možno globoko vrtanje lukenj (na primer hladilnih kanalov) neposredno v kaljeno jeklo.

Izjemna dolgotrajna natančnost strojev in toplotna stabilnost sta trdna temelja za zanesljivo proizvodnjo, kar se odraža v ekstremnem znižanju stroškov.

Primer doseganja izjemnih toleranc si lahko ogledate na povezavi:
https://www.youtube.com/watch?v=QzckkQZKJ0Y

Za bolj podrobno predstavitev nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Flex

KMS je uspešno in uveljavljeno podjetje, specializirano predvsem za področje brizganja plastičnih mas. Zastopamo znane svetovne proizvajalce opreme za predelavo plastike in tudi proizvajalce opreme za obdelavo kovin.

Svojim partnerjem ponujamo kakovostno opremo za predelavo umetnih materialov in obdelavo kovin, individualno svetovanje, hitre in strokovne rešitve.

Naš cilj je ostati dolgoročen partner in aktivni udeleženec pri posodabljanju proizvodnje v podjetih.

Kontakt

KMS, d.o.o.
Poslovna cona A 34
4208 Šenčur
Slovenija, Evropa

F: +386 (0)4 25 16 155

T: +386 (0)4 25 16 150

E: info@kms.si

ID št. za DDV: SI12659703