Prednosti električnih strojev KraussMaffei generacije PX

1) Modularna zasnova stroja omogoča široko okno tehnološke prilagodljivosti glede na vrste izdelkov (avtomobilska, elektronska, medicinska ali embalažna industrija) v rangu med 50 in 400 tonami zapiralne sile:

2) Adaptirane plastificirne enote, s katerim lahko dosežemo manjše teže brizgov na večjih strojih:

3) Veliko prostora pod strojem iz vseh smeri:

Prikazana uporaba tekočega traku za transportiranje izdelkov ali postavitve zalogovnika za izdelke.

Prikaz prostora pod strojem pri konkurenci:

4) Visoke hitrosti brizganja za tankostenske izdelke oz. izdelke z veliko dolžino poti tečenja taline:

5) Lahek dostop do grelcev ter posledična lažja menjava delov

6) Standardno integriran servohidravlični pogon, ki pri osnovni različici stroja skrbi za pomik brizgalne enote in premik izmetalnega sistema (opcijsko je lahko izmetalni paket tudi električno gnan). Pri uporabi stranskih hidravličnih jeder na orodju oz. hidravličnem kaskadnem brizganju ne potrebujemo dodatnih investicij v opremo in ne potrebujemo dodatnega prepotrebnega prostora v okolici stroja.

Položaj servohidravličnega pogona je skrbno načrtovan tako, da je blizu porabnikov in da je prosto dostopen za lažja vzdrževalna dela.

Pri uporabi hidravličnih stranskih jedrih je električni stroj PX s standardno vgrajenim servohidravličnim pogonom najbolj varčen glede porabe električne energije na trgu.

Prikaz samostojnega hidravličnega agregata ob stroju v praksi:

7) Linearna vodila za nižjo porabo električne energije in manjšo obrabo orodja

8) Modularna izvedba kontrolne omare, ki je pred pripravljena za morebitno kasnejšo naknadno vgradnjo različnih opcij na stroju. Hkrati pa zagotavlja uporabniku dobro preglednost in dostopnost.

9) Centralno naleganje brizgalnega agregata, ki ga dosežemo z dvema vzporednima hidravličnima cilindroma, brez prečnih sil.

10) Velika dostopnost do izmetalnega paketa na stroju poenostavi in skrajša čas vpenjanja izmetalnega drogu.

11) Uporabniku najbolj prijazen MC6 krmilnik, ki omogoča enostavno upravljanje stroja in prosto nastavljive prikaze.

12) Brezstična stikala, ki omogočajo več preklopov in manj vzdrževanja v primerjavi z mehanskimi stikali.

13) Patentiran APC+ za dosego stabilnega brizga. Sistem avtomatsko tekom brizga meri upornost materiala in na podlagi le te še v istem brizgu prilagodil točko preklopa in višino naknadnega tlaka. Pri vsem tem pa sistem APC+ upošteva tudi tip materiala in aditive v njem, kar je edinstveno na trgu.Za več informacij nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.Flex

KMS je uspešno in uveljavljeno podjetje, specializirano predvsem za področje brizganja plastičnih mas. Zastopamo znane svetovne proizvajalce opreme za predelavo plastike in tudi proizvajalce opreme za obdelavo kovin.

Svojim partnerjem ponujamo kakovostno opremo za predelavo umetnih materialov in obdelavo kovin, individualno svetovanje, hitre in strokovne rešitve.

Naš cilj je ostati dolgoročen partner in aktivni udeleženec pri posodabljanju proizvodnje v podjetih.

Kontakt

KMS, d.o.o.
Poslovna cona A 34
4208 Šenčur
Slovenija, Evropa

F: +386 (0)4 25 16 155

T: +386 (0)4 25 16 150

E: info@kms.si

ID št. za DDV: SI12659703